Старши треньорът на Арда Александър Тунчев засипа с похвали своите футболисти,

...
Старши треньорът на Арда Александър Тунчев засипа с похвали своите футболисти,
Коментари Харесай

Тунчев: Арда играе добре, време беше късметът да ни покрие

Старши треньорът на Арда Александър Тунчев засипа с похвали своите футболисти, които направиха поврат против Ботев (Пловдив), с цел да завоюват с 2:1. Ето какво сподели наставникът на отбора от Кърджали:

" Не беше по никакъв начин елементарно. Не загубихме кой знае какъв брой мачове и играхме добре, само че не биехме. Днес имаше леко напрежение в тима, което се видя и в началните минути. Не стартирахме добре. Почнаха да ни се получават нещата и допуснахме гол след наша неточност. Отборът се подвигна, прояви самообладание и пренесохме положителните неща, които правихме през седмицата, и през днешния ден в мача ".

" Тези три точки са плюс за нас. Ботев напоследък набра скорост и се приближи до нас. Този мач се решаваше кой от двата тима ще е в по-добра позиция за пролетта. Радващото е, че бихме в продължението, защото бяхме непрекъснати в хода на целия мач ", добави някогашният защитник.

" Вътрешно се надявахме да имаме късмет в края. Имаше напрежение, че не биехме последно време. Ние играем добре, сътворяваме обстановки и знаех, че рано или късно успеха ще пристигна ", приключи Тунчев.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР